Smiley face

بایدها و نبایدهای گوشت بوقلمون

بایدها و نبایدهای گوشت بوقلمون

کد خبر: 33070


دسته بندی: مهمترین خبرهای علمی و پزشکی


عنوان خبر:
بایدها و نبایدهای گوشت بوقلمون


زمان انتشار: تاریخ: ۱۹ بهم ۱۳۹۵ ساعت: ۰۰:۰۰:۰۷


متن خبر:
سلامت نیوز : بوقلمون دارای آهن، روی، فسفر، پتاسیم و ویتامین های B است. جالب اینجاست که به دلیل بافت خاصی که گوشت بوقلمون دارد برخلاف برخی پروتئین ها هنگام طبخ حجم خود را از دست نمی دهد و کم ترین میزان چربی اشباع و ...




لینک خبر:
مشاهده خبر



توجه: خبردار یک موتور جستجوی خودکار می باشد و هیچ دخالتی در تولید و انتشار اخبار ندارد. لذا هیچگونه مسئولیتی در قبال اخبار منتشر شده نخواهد داشت.