Smiley face

کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز رنگ

کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز رنگ

کد خبر: 30044


دسته بندی: مهمترین خبرهای علمی و پزشکی


عنوان خبر:
کاهش سرطان ریه با رژیم غذایی قرمز رنگ


زمان انتشار: تاریخ: ۱۱ بهم ۱۳۹۵ ساعت: ۱۰:۱۷:۰۴


متن خبر:
محققان دریافتند خوردن مواد غذایی قرمز رنگ نظیر فلفل دلمه قرمز و پرتقال، ریسک سرطان ریه را حتی در افراد سیگاری کاهش می دهد.




لینک خبر:
مشاهده خبر



توجه: خبردار یک موتور جستجوی خودکار می باشد و هیچ دخالتی در تولید و انتشار اخبار ندارد. لذا هیچگونه مسئولیتی در قبال اخبار منتشر شده نخواهد داشت.